• Not today Corona

    Neem maatregelen tegen corona!

    Lees meer.

Pop UP workstation

Een simpele maar doeltreffende oplossing voor thuis of kantoor, waarbij u een autonome werkomgeving hebt. Veilig voor u en uw omgeving in ieder kantoor, maar ook voor de thuiswerkers ideaal, beeldbellen, vertrouwelijk gegevens verwerken, allemaal zonder dat u huisgenoten meekijken.
Het geheel is gemaakt van reboard karton, snel en simpel in elkaar te zetten en geheel naar eigen wens in te vullen met enkele of dubbelzijdige print!

Pop UP tussenwand

Een tijdelijke manier om een veilige scheiding te maken tussen de werkstations. Uitgevoerd in reboard karton, dus een prima tijdelijke oplossing, betaalbaar en snel. Leverbaar in diverse maten en te voorzien van enkel of dubbelzijdig full color afbeeldingen, zodat u kunt kiezen voor een achtergrond naar keuze, al dan niet gecombineerd met de huisstijl van uw bedrijf. 

Tijdelijk tussenwanden

In huur of koop optie, waarbij u een veilige route kunt maken voor u en uw klanten, zowel in uw kantoor, praktijk, maar ook in uw bedrijf. De wanden kunnen gekoppeld geplaatst worden en zo kunt u voor iedereen een veilige doorgang creëren. Eventueel aangevuld met schermen bij de balie en receptie bent u helemaal voorbereid op de komende periode 1,5 meter economie.

Meer informatie of direct bestellen?

Contactformulier