Lichtbak geheel naar wens

Een lichtbak (ook wel lichtkast genoemd) zorgt dat uw gevel zowel overdag als ‘s avonds duidelijk zichtbaar is. Goedsign ontwerpt, maakt en plaatst snel en efficiënt lichtbakken. Bij Goedsign heeft u de keuze uit lichtbakken uit verschillende groottes, vormen, kleuren en materialen. Wilt u een lichtbak op uw gevel? Neem dan nu contact op met Goedsign!

goedsign banner.png

Led lichtbak

Een led lichtbak is een lichtbak met led verlichting. Led licht heeft verschillende voordelen:

 • Lange levensduur

 • In verschillende kleuren, groten en vormen verkrijgbaar

 • Voordelig

 • Helder

 • Energiezuinig en milieuvriendelijk

Lichtbak reclame

Lichtbak reclame valt erg op. Vooral als het donker is, springt lichtbak reclame erg in het oog. Bij Goedsign verdiepen we ons in uw doelgroep en in wat u als bedrijf wilt overbrengen . We maken een lichtbak met een reclameboodschap die uw doelgroep aanspreekt en die uw boodschap overbrengt.

De voordelen van lichtkasten

Lichtkasten hebben diverse voordelen:Lichtbak

 • Trekken de aandacht van uw doelgroep

 • Worden op verschillende plekken geplaatst: op de grond, tegen de gevel of op het dak.

 • Onderhoudsarm

 • Bestand tegen verschillende weersomstandigheden zoals hitte, kou, wind en regen

 • Voordelig

goedsign banner.png

Daarom bespaart u niet op de kwaliteit van een lichtbak

Als u kiest voor Goedsign, kiest u voor hoge kwaliteit. Onze lichtkasten zijn van sterke en duurzame materialen gemaakt. Het is van groot belang dat u niet bespaart op de kwaliteit van een lichtkast. Doet u dat wel dan heeft u grote kans dat u te maken krijgt met één of meerdere van deze problemen:

Slecht ontwerp: Uw bedrijf komt hierdoor minder professioneel over. Bij een reclame lichtbak trekt de reclame geen klanten aan en stoot in het slechtste geval zelfs klanten af.

Gaat niet lang mee: Goedkoop is niet altijd duurkoop. Als uw lichtbak snel kapot gaat, moet u binnen een korte tijd alweer een nieuwe lichtbak laten maken en plaatsen.  

Kost veel energie: Sommige lichtbakken zijn veel minder zuinig, dan andere lichtbakken. Op de langere termijn kost een energiezuinige lichtbak u minder en het is bovendien beter voor het milieu.

Het ontwerp van een lichtbak

Een goed ontwerp is een essentieel onderdeel van een mooie en professionele lichtbak. Bij Goedsign hebben we ervaren designers in dienst die altijd hoge kwaliteit afleveren. Misschien heeft u nog geen idee hoe u wilt dat de lichtbak eruit ziet of misschien heeft u al een heel plaatje in uw hoofd. Bij Goedsign wordt u in beide gevallen geholpen.

Heeft u nog geen idee? Dan maken onze designers verschillende ontwerpen voor u. U kiest er vervolgens eentje uit. Dat ontwerp wordt aangepast, totdat u 100% tevreden bent.

Als u al precies een plaatje in uw hoofd heeft, realiseren we uw visie. Heeft u logo’s of afbeeldingen die u in het ontwerp wilt gebruiken? Stuur de bestanden via de mail. Als de logo’s of afbeeldingen niet voorradig zijn, bouwen onze designers ze na of komen ze met een alternatief.

U heeft een grote keuze uit allerlei soorten lichtbakken. Tijdens de ontwerpfase maakt u ook de keuzes voor de vorm van de lichtbak en of u alleen letters, een afbeelding, een logo of een combinatie hiervan wilt.

Er zijn allerlei verschillende manieren om licht te gebruiken. Zo zijn er lichtbakken die aan de randen (boven, onder en aan de zijkanten) verlicht zijn. Er zijn ook lichtbakken die helemaal verlicht zijn. Bij deze keuzes krijgt u advies van ons op basis van uw wensen en op basis van uw budget.

goedsign banner.png

De prijs van een lichtbak

Omdat wij een lichtbak geheel naar wens ontwerpen en maken, is de prijs van elke lichtbak anders. De volgende factoren bepalen de prijs van een lichtbak:

 • De vorm

 • De grootte

 • De materialen

 • De complexiteit van het ontwerp

Wilt u een lichtbak laten ontwerpen en plaatsen? Bij Goedsign krijgt u een geheel gepersonaliseerde offerte. Heeft u vragen en opmerkingen? Neem contact met ons op en wij helpen u met veel plezier. Wij zijn zowel per e-mail als per telefoon bereikbaar: info@goedsign.com en 0348 - 433 884.

Wat vinden onze klanten?

Het team van Goedsign heeft veel ervaring en zeer vakkundig. Wij hebben al meer dan 2000 klanten met veel succes geholpen. Dit succes is heel zichtbaar. Op de site Feedback company beveelt 100% van de klanten ons aan. We krijgen een 9.5 van de 10 voor onze kwaliteit, ook een 9.5 van de 10 voor ons advies en een 10 van de 10 voor de snelheid van onze communicatie.

Wilt u weten wat onze klanten precies van ons vinden? Dit zijn een aantal van hun reacties over de kwaliteit van Goedsign:

EResults BV:

Denken vanuit de klant, hebben ervaring en zetten de puntjes op de i.

QBTEC:

Super betrouwbare, creatieve, flexibele en kundige club.

ABS Ad de Goey Autoschade:

Goedsign levert een uitstekend product, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Chapeau!

goedsign banner.png

Lichtbak poster

Een lichtbak poster is de ideale manier om reclame te maken. Een grote poster valt op, maar in het donker zien potentiële klanten de poster niet meer. Een lichtbak poster is ook in het donker zichtbaar. Nog een groot voordeel van een lichtbak poster is dat het een langere levensduur heeft. Een lichtbak poster wordt namelijk minder blootgesteld aan weersinvloeden van buiten.

Posters voor lichtbakken worden op een andere manier geprint dan standaard posters. Ze hebben een hogere resolutie en worden met meerdere inkten geprint. Hierdoor heeft de poster een hogere kleur intentie.

Binnen worden lichtbak posters ook vaak gebruikt. Toepassingen van lichtbak posters zijn:

Lichtbak

 

 • Horeca

 • Billboards

 • Winkels

 • Bushokjes

 • Kantoren

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over lichtbakken? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u met alle liefde. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Dit zijn onze contactgegevens:

E-mail : info@goedsign.com

Telefoonnummer : 0348 - 433 884

Adres : Daggeldersweg 14

Postcode : 3449 JD Woerden

Wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier op onze site in en wij nemen snel contact met u op.

goedsign banner.png

Welke andere reclamediensten biedt Goedsign nog meer aan?

Voor lichtbak reclame zit u bij Goedsign goed, maar wij leveren ook andere reclamediensten. Zo plaatsen wij reclame op auto’s en vrachtwagens. Wij realiseren ook gevelletters, voertuigreclameraamfolie en spandoeken. Bij ons heeft u de keuze uit een compleet pakket: reclame buiten op uw gevel, reclame binnen in uw pand en reclame op de auto’s en vrachtwagens van uw bedrijf.