Raamfolie die helemaal past bij uw stijl

Goedsign is al jaren actief op het gebied van raamfolie. Van zandstraalfolie tot raamfolie reclame en van decoratie tot veiligheids raamfolie: wij plaatsen het met alle liefde op uw ramen! Wij hebben een berg aan ervaring en maken graag kennis met u.

Het is van groot belang dat u goed advies krijgt. Er komt namelijk een hele hoop bij kijken. Daarom is het essentieel dat u samen met onze specialisten een plan van aanpak maakt. De juiste glasanalyse zal uitwijzen welke raamfolie gewenst is.

Bent u op zoek naar treffende raamfolie? Goedsign regelt alles! Duidelijk, betrouwbaar en voordelig. Van idee tot ontwerp, van afdrukken tot beplakken. Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken per mail of per telefoon: info@goedsign.com en 0348 - 433 884.

goedsign banner.png

Wat is raamfolie?

Raamfolie is een superdunne folie die wij netjes op uw raam plakken. Er zijn een groot aantal redenen om gebruik te maken van raamfolie. Het beschikt namelijk over een groot aantal belangrijke functies. Er zijn diverse soorten folie beschikbaar:

- veiligheidsfolie

- raamfolie reclame

- isolatiefolie

- zonwerende folie

- privacyfolie

raamfolie

Veiligheidsfolie

Deze folie heeft maar één doel: het veilig maken van uw woning of kantoor. Het houdt het glas bij elkaar en voorkomt zodoende dat het glas eenvoudig breekt. Minder schade bij inbraak en een verkleinde kans bij inbrekers, dat is wat veiligheidsfolie doet!

 

Raamfolie reclame

De trefzekere raamfolie reclame van Goedsign is ijzersterke reclame! Vang een blik en blijf vervolgens plakken in de hersenpan van (potentiële) klanten. Zo simpel is het.

 

Isolatiefolie

Zorg dat er geen warmte verloren gaat en bespaar op uw energierekening. Een perfecte investering. De isolatiefolie houdt alle warmte in de zomer buiten en in de winter blijft de warmte juist tussen uw 4 muren. Verlaagde energierekening, verhoogd wooncomfort!

 

Zonwerende folie

De ideale en stijlvolle zonwering. Naast het tegenhouden van warmte en UV-stralen, weert deze folie ook de reflecties op schermen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw computer of televisie.

 

Privacyfolie

Natuurlijk, u wilt geen pottenkijkers! Beperk de inkijk, zonder dat u de gordijnen de hele dag dicht hebt zitten. U behoudt wel gewoon de lichtinval die het leven, wonen, werken aantrekkelijk houdt.

goedsign banner.png

Onze doelgroepen

goedsign plakletters.jpg

  • Zorginstellingen

  • Winkels

  • Horeca

  • Productiebedrijven

 

Maar ook

 

  • Sportscholen

  • Kantoren

  • Opslagruimten

  • Supermarkten

De kosten van raamfolie laten aanbrengen

De kosten van raamfolie van raamfolie laten aanbrengen, lopen erg uiteen. Logisch, want er spelen allerlei factoren een rol in de bepaling van de hoogte van het tarief.

De kosten zijn afhankelijk van:

> Het soort raamfolie

> De grootte en de hoeveelheid van de bestickering

> De complexiteit van het ontwerp

 

Raamsticker logo bedrijf of uw woning? Wij geven u een offerte op maat. Neem gerust een keer contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar per e-mail of per telefoon: info@goedsign.com en 0348 - 433 884.

Recensies van Goedsign klanten

Bogro BV

Ik heb gekozen voor raamfolie kantoor, want het kon wel een oppepper gebruiken. Goedsign is een no-nonsens bedrijf die doen wat ze zeggen.

 

Wagensveld BV & Sportlust '46

Snel, betrouwbaar en kwaliteit en vooral oog voor de klant

 

QBTEC

Raamsticker logo bedrijf? Ga voor Goedsign. Super betrouwbare, creatieve, flexibele en kundige club.

Raamfolie Groningen

goedsign banner.png

Voordelen reclame glasfolie

Natuurlijk, ook u bent voornemens uw glas te voorzien van de unieke raamfolie van Goedsign. U krijgt er een hoop voordelen bij. Denk hierbij aan onder meer:

 Raamfolie reclame

* Uw woning of bedrijfspand wordt voorzien van perfect passende raamfolie.

* Raamfolie is eenvoudig aan te passen bij nieuwe acties en dergelijke.

* Verkrijgbaar tegen zeer voordelige tarieven.

* Het wordt snel en vakkundig geplaatst door onze vakmensen.

Maar ook

* U ontvangt verschillende indrukwekkende ontwerpen.

* Eigen wagenpark: van raamfolie Groningen tot raamfolie Almere, geen probleem.

* Goedsign steunt een groot aantal goede doelen.

* U ontvangt stevige garanties.


Zou u graag meer informatie willen ontvangen? Of bent u juist benieuwd naar een concrete offerte? Vraag dan gerust een keer een offerte aan. Wij zijn bereikbaar per e-mail of per telefoon: info@goedsign.com en 0348 - 433 884.

goedsign banner.png 

Raamfolie op uw raam plakken? Kies voor topkwaliteit!

We bezuinigen bij Goedsign never nooit op kwaliteit. Sterker nog, daar investeren wij in. Wij vertrouwen op de kwaliteit die wij dagelijks leveren en houden dit dan ook altijd in ogenschouw. Het kan ook zo zijn dat u minder geeft om de kwaliteit. Natuurlijk, wellicht kan u besparen, maar het komt regelmatig voor dat dit de gevolgen zijn:

 

1. Matig ontwerp. De tekst is dikwijls klein, smal en niet goed leesbaar. De beelden zijn niet helder afgedrukt of er zijn andere problemen met het design. Wat de gevolgen hiervan zijn? U krijgt raamfolie die geen (nieuwe) klanten aantrekt. Het kan zelfs nog erger: u schrikt mensen af.

 

[foto’s]

 

2. De folie wordt niet goed geplaatst. Dit is flink balen, want dit heeft verschillende gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan die afgrijselijke luchtbubbels en folie die compleet scheef geplaatst is. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het komt nog steeds met grote regelmaat voor.

 

[foto’s]


3. De folie gaat niet lang genoeg mee. Dit komt regelmatig voor wanneer de folie niet goed samengaat met zekere weersinvloeden. Denk aan keiharde stortregen waarbij de hoekjes loslaten of stickers die verkleuren door het stralen van de zon. Als er eenmaal één hoekje loslaat of de folie verkleurt, verdwijnt de waarde van de folie.

goedsign banner.png

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot onze producten, tarieven, raamfolie? Neem gerust een keer contact met ons op. Telefoon, e-mail… Roept u maar. Wij helpen u met alle liefde.

E-mail : info@goedsign.com

Telefoonnummer : 0348 - 433 884

Adres : Daggeldersweg 14

Postcode : 3449 JD Woerden

Graag een keer een vrijblijvende kennismaking inplannen? Vul dan ons formulier in.