Hoe kunnen wij u juist nu helpen?

Hoe kunnen wij u juist nu helpen?

Wij kunnen juist nu u van dienst zijn.

Ja, ik maak me zorgen, net als u, ik heb vanochtend mijn mensen ook toegesproken en ze moed ingepraat, want niemand kan op dit moment voorspellen wat er morgen gebeurd, maar we zijn ondernemers, we laten ons niet kisten, nu niet, toen niet, nooit niet!

 

 

Wij hoeven u niks te vertellen, u heeft al zorgen genoeg, maar waarmee kunnen we u wel helpen?
Ziet u het niet zitten de auto bij ons te brengen, prima dan halen wij hem op. Heeft u stickers nodig om duidelijk te maken dat ook in jullie bedrijf maatregelen zijn genomen, geen probleem, we sturen ze op, we brengen ze, net waar u zich het beste bij voelt. 

Maar ook voor de communicatie naar uw klanten, moeten we u helpen met social media, aankondigingen naar uw klant, of wat dan ook, alles waarmee wij u van dienst kunnen zijn om niet alleen in deze onzekere tijd bezig te blijven, maar ook de tijd die na deze periode komt. 

 

 

Wij werken in de komende periode wanneer dat nodig is, niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en  in de weekenden als dat nodig is. Maakt u zich over tarieven maar niet druk, ook wij begrijpen dat je elkaar in deze tijd moet helpen, dus daar vinden we samen vast een passende oplossing voor.  Voornaamste is dat we er met elkaar voor zorgen dat de schade niet groter wordt dan nodig. 

Laat weten hoe we jullie kunnen helpen, we zijn met een kleine flexibele groep mensen die snel schakelen en doen alles om er met elkaar doorheen te komen, toen, nu en straks. 

.

Onderschrift-03-02.jpg